ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ Δ.Ε.Η. ΜΥΛΛΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ ΣΤΙΣ 10-04-12

Βρε καλώς τα παιδιά….

Στις 9.00 το πρωί, περίπου 30 άτομα, με τη συνδρομή και συναγωνιστών/συναγωνιστριών από τη Συνέλευση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Κυψέλης/Πατησίων συναντηθήκαμε απέναντι από το κτήριο της ΔΕΗ παρέα με μια διμοιρία ΥΜΕΤ που μας περίμενε εκεί. Μετά από μια τραγελαφική συνομιλία με έναν, στην κυριολεξία, κακομοίρη αξιωματικό που προσπαθούσε να καταλάβει αν θα κάνουμε παρέμβαση στη ΔΕΗ ή στο ΙΚΑ που βρισκόταν απέναντι (κάποιος πληροφοριοδότης πρέπει να απολυθεί) μπήκαμε στο κτήριο της ΔΕΗ την ίδια στιγμή που κάποιοι ιδρωμένοι ΥΜΕΤ προσπάθησαν, μάταια, να προλάβουν να αποκλείσουν την είσοδο του κτηρίου.

Μετά από μία σύντομη κουβέντα με τον υποδιευθυντή περιοχής Αθήνας της ΔΕΗ, Αθήνη, ο οποίος δεν είδε, δεν άκουσε, δεν ήξερε τίποτα συναντηθήκαμε με τον παλιό μας γνώριμο, διευθυντή περιοχής Αθήνας, Στρατικόπουλο. Ο εν λόγω κύριος έπαιξε πολύ καλά το ρόλο που προφανώς τον διατηρεί σ’ αυτή τη θέση. Συναινετικός, πράος, διαλλακτικός, στεναχωρημένος από την κατάσταση που έχει δημιουργήσει η εταιρία του και τις διακοπές ρεύματος – παρεπιπτόντως τις εντολές τις παραδίδει ο ίδιος στου εργολάβους αποκοπών – μας ενημέρωσε για θέματα που ήδη γνωρίζαμε εδώ και τουλάχιστον 1,5 μήνα, παρουσίασε διάφορα υποτιθέμενα φιλιλαϊκά μέτρα, όπως το να μην κόβεται το ρεύμα σε καταναλωτές που χρωστούν αξία ρεύματος κάτω από 300,00 €, σιγά τα λάχανα τη στιγμή που δε διαχωρίζεται το ποσό της αξίας του ρεύματος από το χαράτσι και μας έδωσε την εντύπωση ότι είναι έτοιμος για υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές.

Συμπερασματικά αυτό που εμείς αποκομίσαμε και επιβεβαιώσαμε είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μια εταιρία που συνεργάζεται με το κράτος στα πρότυπα της μαφίας. Χωρίς έγγραφα, εγκυκλίους και νομοθετήματα, τα πάντα αποφασίζονται και εκτελούνται μέσω εντολών που έδωσε “κάποιος” ανώτερος σε “κάποιον” κατώτερο, “κάπου”, “κάποτε” και όσοι αντιδρούν συλλογικά και δυναμικά καλούνται, και καλά για ενημέρωση, αλλά στην ουσία για να τους προσφερθεί το ρουσφέτι: ” δώστε μας ονόματα συμπολιτών στην περιοχή σας που έχουν πρόβλημα να πληρώσουν – τα δικά σας ονόματα δηλαδή – κι εμείς θα φροντίσουμε να μην τους κοπεί το ρεύμα”.

Φτου σας ξεφτίλες…. τα κινήματα της αυτοοργάνωσης, της αλληλεγγύης και του αγώνα δε δωροδοκούνται.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.

ΥΓ1: Έγινε σαφές και στον Στρατικόπουλο ότι δεν θα ανεχτούμε καμιά διακοπή ρεύματος σε συνανθρώπους μας και πιθανόν να μην είμαστε και πολύ ευγενικοί με τους υπαλλήλους των εργολάβων που θα βρούμε μπροστά μας.

ΥΓ2.: Προσεχώς θα δημοσιοποιηθεί και βίντεο….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *